Suggesties

Maandsuggesties

°°°Tapasplank (een mix van warme & koude tapas)

°°°Tapasplank “Veggie” (een Vegetarische mix van warme & koude tapas)

°°°Dry-Aged Angus “Haute Dog”

(Gerijpte Angusworst /Koolslaatje/tomatencompte)

°°°Asperges op Vlaamse wijze

(verkrijgbaar als voor – of hoofdgerecht)

°°°Ierse Rib – eye

 


Viskaart 

°°°Tongschar op de graat gebakken met Kappertjes & Citrus

Dessert – suggestie

°°°Moeulleux au chocolat met een bolletje vanille – ijs

 

vanaf heden Bieden wij vanaf 2 personen verse kreeft aan (“Belle – vue of gegrild)

gelieve deze te bestellen 2 dagen voor datum van uw reservatie

***Doordat de Kreeft dagvers van de visveling komt , hanteren wij hiervoor de dagprijs

 


Dry Aged – Angus beef – by Sinaais hoeve vlees 

°°°Steak

°°°Filet pure

°°°Zesrib

°°°Côte à l’os (1 persoon)

 

Om de kwaliteit te garanderen en met respect voor “het Angus” rund , worden deze suggesties enkel bleu of saignant gebakken

Wil je zeker zijn van je stukje vlees ? Dan kan je bij reservatie altijd je portie bestellen , want op = op !

Afkomstig van “het Angus rund” opgegroeid en op een waardige manier geslacht op de bio – boerderij van de familie “Waterschoot – Verbeke ” te Sinaai

meer info ?

http://www.sinaais-hoevevlees.be